Станува збор за ресторанот Gyukatsu Kyoto Katsugyu, популарен јапонски синџир кој ги отвори своите први врати во Австралија во саботата, а е познат по своите познати панирани говедски стекови, пишува Daily Mail. Главната ѕвезда на менито е „gyukatsu“ - паниран говедски стек. Јадењето се издвојува со својата крцкава панко кора и се служи средно печено. Сепак, гостите добиваат и врел камен на кој дополнително можат да го запржат секое парче месо ...
Станува збор за ресторанот Gyukatsu Kyoto Katsugyu, популарен јапонски синџир кој ги отвори своите први врати во Австралија во саботата, а е познат по своите познати панирани говедски стекови, пишува Daily Mail. Главната ѕвезда на менито е „gyukatsu“ - паниран говедски стек. Јадењето се издвојува со својата крцкава панко кора и се служи средно печено. Сепак, гостите добиваат и врел камен на кој дополнително можат да го запржат секое парче месо ...

