Крофните „Принцеза“, со нивната лесна, крцкава кора и богат, свиленкасто-кремаст фил, се неизбежен класик на трпезите со години. Иако изгледаат луксузно, нивната подготовка не е толку комплицирана како што изгледа, само треба внимателно да ги следите упатствата во рецептот. Состојки за бисквитот: Состојки за кремот: Подготовка: Во голем сад ставете вода, потоа додадете шеќер, малку сол и маргарин исечен на коцки. Оставете да се свари. Кога ќе ...
Крофните „Принцеза“, со нивната лесна, крцкава кора и богат, свиленкасто-кремаст фил, се неизбежен класик на трпезите со години.Иако изгледаат луксузно, нивната подготовка не е толку комплицирана како што изгледа, само треба внимателно да ги следите упатствата во рецептот.Состојки за бисквитот: 150 грама брашно четири јајца 250 милилитри вода 120 грама маргарин една лажица шеќер прстофат сол Состојки за кремот: две жолчки од јајца 120 грама ...

